X

Apple Watch S – baterie mai mare si componente noi pregatite pentru lansare in toamna

Saptamana trecuta v-am spus ca Apple Watch 2 va fi mai subtre decat Apple Watch, informatiile venind de la surse asiatice apropiate companiei Apple, iar astazi aflam informatii noi cu privire la ceasul inteligent care este in proces de dezvoltare in Cupertino.

Conform informatiilor de astazi, compania Apple ar intentiona sa lanseze un Apple Watch S pentru utilizatori, iar asta deoarece vorbim despre un produs nou care are design-ul extrem de apropiat de cel vechi, componentele interne urmand a fi imbunatatite.

Informatiile acestea sustin ca pentru Apple Watch S compania Apple nu se va concentra pe subtierea carcasei sau pe o schimbare de design, ci pe implementarea unui ecran cu luminozitate mai buna, o baterie mai mare putand fi deasemenea folosita de catre Apple.

Daca Apple nu va reduce grosimea Apple Watch in favoarea implementarii unei baterii de capacitate mai mare, care este ceruta insistent de multa lume, cred ca viitorii clienti vor fi extrem de multumiti de decizia pe care Apple ar urma sa o ia.

In final, aceste noi informatii sugereaza faptul ca Apple Watch S va fi lansat pe piata in toamna acestui an, cel initial spunand ca produsul va fi prezentat la WWDC 2016 si ca lansarea urmeaza sa aiba loc in cursul lunii iunie, deci cu aproximativ 3 luni inaintea iPhone 7.

Zvonurile de astazi sunt partia similare, partial contradictorii, asa ca ramane de vazut care dintre ele ofera cele mai bune informatii.

 

This post was last modified on apr. 11, 2016, 6:45 PM 18:45

Disqus Comments Loading...