X

Steve Wozniak: smartwatch-urile nu merita cumparate

Steve Wozniak este carismaticul co-fondator al companiei Apple si un cunoscut guru al tehnologiei, iar intr-un interviu recent el a afirmat ca smartwatch-urile nu merita cumparate deoarece nu ofera suficient de multe functii utile pentru a merita investitia facuta de utilizatori.

Wozniak se refera la smartwatch-uri in general, adica inclusiv la cele vandute de catre compania Apple pentru utilizatori, el spunand ca in cazul Apple Watch compania Apple are un produs promitator, dar insuficient de bun pentru a merita banii ceruti pe el.

In baza argumentelor folosite de catre el, smartwatch-urile trebuie sa fie mult mai independente decat acum, deci sa nu mai necesite o legatura constanta cu un smartphone pentru a oferi diverse functii, acelasi lucru spunandu-l si multi altii care folosesc Apple Watch in mod constant.

Din pacate Apple Watch are, in proportie, de 99% nevoie de un iPhone pentru a oferi functiile pe care le are, iar acelasi lucru este valabil si in cazul multor altor smartwatch-uri disponibile pe piata, deci practic vorbim despre un gadget dependent de altul care are aceleasi functii.

It’s more like a Bluetooth connection to my phone. We all wore Bluetooth in our ears for about a week. People say that if you put the name Apple on it, people will line up to buy it. I think it needs a little more than these watches have.

Apple Watch 2 este in proces de dezvoltare in cadrul companiei Apple, insa pana acum nu s-a vorbit despre o dependenta redusa fata de iPhone, asa ca e putin probabil ca modul sau de functionare sa se schimbe radical.

This post was last modified on apr. 18, 2016, 9:53 AM 09:53

Disqus Comments Loading...