X

iOS 9.3.2 beta 2 a fost lansat

iOS 9.3.2 beta 2 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple, aceasta noua versiune beta a actualizarii pregatite de catre compania americana fiind cel mai probabil ultima inainte ca iOS 9.3.2 sa fie oficial lansat pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Apple nu a anuntat clar ce urmeaza sa aduca iOS 9.3.2 beta 2 pentru utilizatori, iar schimbari importante vizibile nu exista, asa ca vorbim doar despre rezolvarea unor probleme nu foarte importante si despre imbunatatirea marginala a performantelor iDevice-urilor.

Chiar si fara schimbari majore pentru platforma iOS 9, iOS 9.3.2 beta 2

ne ofera posibilitatea de a descoperi ceea ce iOS 9.3.2 ne va oferi in momentul in care va fi distribuit public de catre compania Apple, iar lansarea ar putea avea loc in perioada imediat urmatoare.

iOS 9.3.2 beta 2 poate fi instalat in momentul de fata doar de catre dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, insa de indata ce versiunea public beta va fi disponibila, ea va putea fi instalata si de catre utilizatorii obisnuiti care fac parte din programul de testare beta.

Disqus Comments Loading...