X

HTC 10 vs iPhone 6S Plus, Galaxy S7 vs LG G5 – comparatia camerelor

Camerele HTC 10, iPhone 6S Plus, Samsung Galaxy S7 si LG G5 apar astazi intr-o comparatie ce are menirea de a ne arata cat de bine se descurca fiecare dispozitiv in parte in a surprinde natura din jurul nostru, dar si fetele celor care folosesc aceste terminale.

Mai interesant este totusi modul in care HTC 10 tine piept camerelor competitorilor directi, aceasta componenta a unui smartphone devenind tot mai importanta in ultimii ani pe masura ce diferentele dintre camera unui terminal mobil si cea a unui DSLR devin tot mai mici.

Stiti deja cat de bine inregistreaza poze iPhone 6S Plus

, Samsung Galaxy S7 si LG G5, iar cu pozele HTC 10 avem o imagine completa cu privire la ceea ce ofera fiecare dintre smartphone-urile premium pe care un utilizator le poate avea in vedere cand cumpara un asemenea produs.

Nu-mi dau cu parerea in legatura cu castigatorul sau pierzatorul in aceasta comparatie, insa sunt curios care este parerea voastra si care este pentru voi smartphone-ul ce inregistreaza pozele cele mai bune in conditiile pe care le puteti surprinde in poze.

This post was last modified on apr. 22, 2016, 7:59 PM 19:59

Disqus Comments Loading...