X

Singurul mod de a combina iPhone 6S cu Galaxy S7 (Video)

Daca nu sunteti multumiti de ceea ce ofera Samsung Galaxy S7 sau iPhone 6S si v-ati fi dorit vreodata sa obtineti tot ce au mai bun de oferit sistemele de operare iOS si Android, ei bine cineva s-a gandit la acelasi lucru, asa ca a facut ceva foarte stupid, vizibil in clipul de mai jos.

Mai exact, el s-a gandit cea cea mai buna metoda de a combina Samsung Galaxy S7 si iPhone 6S este de a folosi un pistol cu adeziv si a lipi efectiv cele doua terminale unul de celalalt, rezultatul final fiind un frankenphone cu doua ecrane.

Desigur ca fiecare parte ofera un sistem de operare diferit si o experienta diferita, iar ideea de a avea un smartphone care sa ofere iOS si Android in acelasi timp este excelenta, insa din pacate deocamdata o metoda mai buna decat cea din clip nu exista.

Nu m-ar mira ca in viitor sa apara carcase care sa permita asezarea smartphone-urilor iOS si Android pe fiecare parte pentru folosirea zilnica si sunt sigur ca multe persoane vor fi dornice sa foloseasca asa ceva in viata de zi cu zi.

This post was last modified on apr. 24, 2016, 11:17 AM 11:17

Disqus Comments Loading...