X

Iata cat costa o cina cu Tim Cook

Anual Tim Cook isi doneaza o ora din timpul sau in scopuri caritabile pentru a se intalni cu una sau doua persoane care sunt atat de dornice sa il vada incat vor cheltui minim 100.000 de dolari pentru a avea parte de aceasta experienta.

Tim Cook colaboreaza cu CharityBuzz pentru a strange bani pentru o fundatie pe care o sustine, iar licitatia de anul acesta pentru o cina cu el a ajuns deja la valoarea de 125.000 de dolari, insa cu 9 zile ramase pentru a licita, suma va creste cu siguranta.

Cei de la CharityBuzz estimeaza la 100.000 de dolari cina cu Tim Cook si cele 2 bilete pe care CEO-ul le ofera la o viitoare conferinta a companiei Apple, aceasta putand avea loc chiar in noul Apple Campus 2 pe care Apple se grabeste sa-l deschida la inceputul anului viitor.

In anii trecuti licitatiile simiare au strans pana la 500.000 de dolari in scopuri caritabile, insa totul depinde de dorinta celor cu bani de a-l intalni pe popularul CEO al companiei Apple, asa ca ramane de vazut la cat se va ridica suma in cursul acestui an.

This post was last modified on apr. 26, 2016, 9:46 AM 09:46

Disqus Comments Loading...