X

Vanzarile Apple Watch au crescut cu 250% dupa reducerea pretului oficial

In cursul lunii martie compania Apple a anuntat o reducere de pret pentru Apple Watch, aceasta dubland vanzarile Apple Watch, desi vorbim despre o scadere cu 50 de dolari a pretului de baza, aceasta fiind nesemnificativa daca ne uitam la pretul total al produsului.

Desi nu multa lume si-ar fi imaginat ca aceasta reducere de pret pentru Apple Watch va genera o crestere substantiala a vanzarilor, iata ca in realitate acestea au crescut cu 250% in cursul lunii trecute, cresterea fiind spectaculoasa in comparatie cu reducerea aplicata de Apple.

Acea reducere a fost cel mai probabil combinata si cu alte reduceri oferite de catre diversi parteneri ai companiei Apple, iar asa s-ar explica de ce vorbim despre o crestere atat de mare a vanzarilor unui produs care scazuse in popularitate.

Apple Watch a fost lansat acum mai bine de un an de zile pe piata si scaderea serioasa a vanzarilor era de asteptat avand in vedere vechimea sa, astfel ca Apple avea nevoie de ceva care sa impulsioneze utilizatorii sa cumpere din nou Apple Watch, o scadere de pret fiind suficient de motivanta.

Apple Watch se afla in ultimele luni de prezenta in topul gamei de produse ale companiei Apple, Apple Watch 2 urmand a isi faca aparitia in toamna acestui an, asa ca nu vom avea foarte mult de asteptat pana cand noul produs va fi prezentat.

This post was last modified on apr. 26, 2016, 8:55 AM 08:55

Disqus Comments Loading...