X

Apple dezvaluie secretele iPhone 7 in fata numeroaselor critici

Apple incepe sa dezvaluie secretele iPhone 7 in fata numeroaselor critici aparute in ultimele saptamani din partea analistilor din toata lumea, dar si a multor fani care se asteptau la o schimbare importanta de design pentru terminalul care urmeaza sa apara in aceasta toamna pe piata.

Mai exact, in cursul zilei de ieri a aparut un zvon important care sugereaza faptul ca iPhone 7 cu buton Home tactil, rezistent la apa si praf va fi lansat in toamna acestui an pe piata, lipsa unei schimbari majore de design fiind, teoretic, compensata de aceste schimbari.

Aceste informatii au fost oferite de catre o publicatie asiatica in cursul zilei de ieri, ele fiind teoretic preluate de la parteneri ai companiei Apple care au fost contractati pentru a produce iPhone 7, insa realitatea este decizia ca ele sa ajunga la presa a fost cel mai probabil luata in cadrul Apple.

Apple are echipe de PR si marketing exceptionale, ele stiind sa promoveze orice fel de produs, oricat de prost ar fi, dar sa si creeze interes pentru produse care urmeaza sa fie lansate, iar in cazul informatiilor de ieri vorbim probabil despre cea din urma tentativa.

Cunoscutul om din spatele contului Twitter @evLeaks a recunoscut intr-un interviu recent ca multe dintre informatiile ce le publica ii sunt furnizate chiar de catre companiile care urmeaza sa lanseze respectivele produse, iar in cazul Apple nimic nu este greu de crezut.

Apple a reusit sa faca lumea sa treaca peste faptul ca va lansa un iPhone 7 fara port audio, iar acum incearca sa creeze putina atentie pozitiva in jurul iPhone 7 cu faptul ca butonul Home va fi transformat intr-unul tactil si ca nu vor mai exista probleme cu apa si praful.

Apple actioneaza in mod similar de fiecare data cand analistii incep sa ii critice produsele si sperie investitorii, asa ca ne putem astepta la dezvaluiri similare in saptamanile urmatoare, inclusiv pentru iOS 10 sau noile Mac-uri.

This post was last modified on apr. 26, 2016, 1:33 PM 13:33

Disqus Comments Loading...