X

Cand se lanseaza iOS 9.3 – 9.3.2 jailbreak ?

Ne apropiem cu pasi repezi de lansarea iOS 9.3.2, iar multa lume se intreaba cand se lanseaza iOS 9.3 – 9.3.2 jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri, insa din pacate un raspuns clar nu exista in momentul de fata din partea nimanui.

V-am spus acum cateva saptamani care era situatia jailbreak-ului in momentul de fata, cele mai recente versiuni ale sistemului de operare iOS 9 neputand fi exploatate folosind solutii de jailbreak deoarece ele nu au fost lansate de catre vreo echipa de hackeri.

Din pacate aceasta situatie are sanse mici sa se schimbe in viitorul apropiat deoarece nimeni nu a anuntat lansarea unei solutii de iOS 9.3 – 9.3.2 jailbreak, deci singurul lucru pe care il putem face in momentul de fata este sa asteptam ca ea sa apara.

In ultimele luni Apple a blocat tot mai multe vulnerabilitati ale iOS pentru a incerca sa arate lumii intregi cat de bine lupta cu FBI-ul pentru securizarea sistemului de operare, iar acest lucru face tot mai dificila dezvoltarea de noi solutii de jailbreak.

Parerea mea este ca daca pana in iulie nu va fi lansata o solutie de iOS 9.3 – 9.3.2 jailbreak, sau chiar iOS 9.4, atunci exista sanse mici ca pana la aparitia iOS 10 sa avem parte de un asemenea software, deci asteptarea se va prelungi pana in octombrie – noiembrie.

This post was last modified on mai 8, 2016, 11:33 AM 11:33

Disqus Comments Loading...