X

ATENTIE! Nu instalati Carrier Bundle update 24.1 pentru iPhone

Astazi operatorul de telefonie mobila Orange, Vodafone si Telekom facand probabil acelasi lucru, a lansat un update pentru versiunea fisuerelor de operator, Carrier Bundle, versiunea 24.1 fiind acum disponibila.

NU INSTALATI aceasta actualizare pe iPhone sau iPad daca folositi tohhle-urile pentru comutarea intre conectivitatea 2G/3G/4G pe terminalele voastre deoarece aceasta actualizare dezactiveaza optiunile din aplicatia Settings, Configurari.

In locul acelor optiuni sunt acum afisate altele pentru Voce si date, Date sau dezactivarea conexiunii de internet, iar comutarea intre conexiunile GSM normale devine imposibila.

Practic acum esti obligat sa alegi doar intre a activa 4G si il dezactiva, iar acest lucru nu este oportun pentru cei care locuiesc in zone cu acoperire 3G/4G proasta. Consider ca decizia de a elimina optiunile de a comuta intre diversele tipuri de conexiuni GSM este foarte proasta, insa din pacate nu prea avem de ales.

Din pacate nu puteti sterge acest Carrier Bundle din terminale, iar singura solutie de a readuce lucrurile la normal este reinstalarea iOS 9.3.1 sau iOS 9.3.2 in terminalele voastre.

UPDATE : Acest update aduce functia apel 4G pe iPhone.

This post was last modified on mai 21, 2016, 2:04 PM 14:04

Disqus Comments Loading...