X

O carcasa iPhone 7 cu 4 difuzoare apre in primele imagini

Noi imagini cu prototipul unei carcase iPhone 7 arunca si mai multe paie pe focul zvonurilor privind viitorul smartphone al companiei americane, ele prezentand o schimbare pe care nimeni nu o anticipase pana in momentul de fata, nici macar prin zvonuri.

Imaginile sunt, in aparenta, preluate dintr-un material video promotional al unui producator de carcase pentru iPhone, acesta primind carcasa prototip de la o sursa asiatica, care ar fi avut acces la schitele furnizate de catre Apple pentru fabricarea iPhone 7.

Prezenta celor 4 difuzoare in carcasa iPhone 7 este completata si de o mutare a flash LED-ului si a microfonului care il separa de camera, care are dimensiuni mai mari, iar aici vorbim din nou despre o schimbare care nu a mai fost anuntata pana in momentul de fata.

Avand in vedere ca iPhone 7 ar putea avea 4 difuzoare, mutarea pozitiei flash LED-ului si a microfonului ar fi logica pentru a facilita amplasarea a doua difuzoare suplimentare in partea suplimentara a carcasei, insa va spun din nou ca acum vorbim pentru prima oara despre o asemenea schimbare pregatita de catre compania Apple.

Avand in vedere ca iPhone-urile au un singur difuzor de ani de zile si trecerea al doua difuzoare ar fi oricum greu de crezut, existenta a 4 difuzoare pentru iPhone 7 pare imposibil de imaginat in momentul de fata avand in vedere ca vorbim totusi despre un simplu smartphone.

In momentul de fata doar tabletele iPad Pro au 4 difuzoare implementate de catre compania Apple si intr-un produs de acel gen este normal sa existe atat de multe difuzoare, insa intr-un smartphone cu ecran de 4.7 inch implementarea sa nu prea are logica, iar Apple nu prea face lucruri de acest gen.

Acestea fiind spuse, fie vorbim despre un fals facut de catre cineva aflat in cautare de atentie, fie vorbim despre o schimbare neasteptata pregatita de catre Apple, pe care foarte multi o vor aprecia.

This post was last modified on mai 23, 2016, 11:25 AM 11:25

Disqus Comments Loading...