X

iPhone 7S este principala problema a iPhone 7

iPhone 7 urmeaza sa fie lansat anul acesta de catre compania Apple, insa putina lume este intr-adevar entuziasmata de putinele schimbari pe care terminalul urmeaza sa le aduca, iar acest lucru a fost vizibil pe mai toate mediile online in care au aparut informatii despre terminal.

Pentru a face lucrurile si mai grele pentru compania Apple, o varietate de zvonuri privind iPhone 7S au aparut pe internet, iar ele ne dau de inteles ca smartphone-ul ce va fi lansat in 2017 urmeaza sa aduca schimbarile pe care foarte multa lume le asteapta de ani de zile.

Adevarul este ca putine persoane ar fi dispuse sa treca cu vederea un iPhone 7S care are ecran OLED, care are Touch ID integrat in ecran si multe alte schimbari pe care pana in momentul de fata le-am vazut doar in concepte aparute in diverse medii online.

Avand in vedere ca iPhone 7S este atat de atractiv, analistii americani se intreaba oare cine va mai dori sa cumpere iPhone 7 anul acesta din moment ce iPhone 7S va aduce schimbarile reale demne de un upgrade, avand in vedere banii ceruti de Apple pentru un iPhone.

With rumors rampant about the iPhone 8, smartphone users looking to upgrade will have to decide whether to get a more traditional-looking iPhone 7 or hold out for the revamped iPhone 8. The core of our premise revolves around continued competition for subscribers as two-year contracts come up for renewal.

Desi exista posibilitatea ca multi utilizatori sa treaca cu vederea iPhone 7, altii nu o vor face doar din simplul fapt ca in anul 2016 vor ajunge la termen cu abonamentele de telefonie mobila contractate pentru a cumpara iPhone 6, asa ca e putin probabil sa mai astepte un an pentru un upgrade.

Desigur ca exista si nucleul dur de fani Apple care cumpara fiecare iteratie lansata de catre cei din Cupertino, insa cei de la marginea clientelei companiei americane ar putea decide sa spuna pas unui iPhone 7 pentru a se uita cu interes spre iPhone 7S.

Voi ce parere aveti ?

Disqus Comments Loading...