X

Noul gadget care devine antrenorul tau pentru ski

 Un nou wearable pe numele sau Carv isi face aparitia pentru iubitorii de ski,fiind practic un sistem de monitorizare care ofera lectii si un feedback in timp real pentru schiori, bazate pe analiza de miscare ai a datelor de presiune.

 Sistemul Carv este destinat pentru fiecare tip de schior, indiferent de nivelul acestuia. Schiorii plasează un monitor pe partea exterioară a ghetelor de schi, iar a doua pe interior, iar datele colectate de monitoare sunt apoi analizate cu ajutorul unei aplicatii pentru iOS , fie prin casti sau prin afisaj pe ecran. Lectiile si exercitiile incorporate sunt menite sa ajute skiorii incepatori sa isi imbunatateasca skil-urile prin furnizarea aplicatiei de feedback.

Schiorii profesionisti isi pot monitoriza sariturile si aterizarile, si isi pot analizeaza si imbunatati diferitele lor trucuri.

Platforma “Carv Coach” ofera schiorilor avansati si profesionisti dar si antrenorilor lor, posibilitatea de a sincroniza imagini video cu datele disponibile pentru o vizualizare mai detaliata atat a performantei cat si corectiile care trebuie facute.

In clipul de mai jos, puteti vedea mai multe detalii cu privire la modul in care functioneaza noul wearable.

This post was last modified on mai 27, 2016, 6:54 PM 18:54

Disqus Comments Loading...