X

De ce iPhone 7 nu va avea design nou, dar este rezistent la apa si are camera mai buna

iPhone 7 nu va avea un design nou si daca inca nu v-ati lamurit de acest lucru, ei bine atunci poate informatii noi venite din Silicon Valley, cel mai probabil chiar de la Apple, va vor convinge de faptul ca 2016 nu va fi un an al schimbarilor pentru imaginea iPhone.

Apple a luat decizia de a lansa upgrade-uri majore pentru design-ul iPhone o data la trei ani si nu la doi ani, asa cum se intampla pana in prezent, 2016 fiind anul in care aceasta strategie va intra in efect, iar iPhone 7 va fi primul iPhone care imparte acelasi design cu un model lansat cu 2 ani in urma.

Decizia de a face o schimbare atat de radicala are la baza faptul ca Apple nu mai are ce tehnologii noi sa foloseasca pentru a oferi schimbari importante pentru design-ul sau functionalitatea iPhone, asta pentru ca partenerii sai nu reusesc sa dezvolte suficient de repede aceaste tehnologii.

Fara inovatii majore in segmentul smartphone, Apple se vede nevoita sa faca doar imbunatatiri hardware ale produselor si sa implementeze functii noi prin software, cel putin pana cand evolutia tehnologiei va reusi sa tina pasul cu dorintele utilizatorilor de a avea produse complet noi o data la doi ani.

Apple will likely take three years between full-model changes of its iPhone devices, a year longer than the current cycle. In a typical two-year term, fall 2016 was supposed to see a major upgrade. The move is largely due to smartphone functions having little room left for major enhancements. A slowing market is another factor.

In iPhone 7 compania Apple va implementa componente interne mai bune, adica noi camere, noi procesoare, o noua baterie, va elimina portul audio de 3.5mm dar va face smartphone-ul rezistent la apa si praf

, insa nu va modifica exteriorul sau intr-un mod substantial, asa cum doreste lumea.

In ceea ce priveste camerele, iPhone 7 Plus cu camera duala va oferi noi metode de a inregistra poze, dar in plus ar putea permite modificarea acestora si dupa inregistrare, intr-un mod similar cu cel oferit de catre Nokia sau Lytro.

The new version slated for this autumn will look almost identical to the current iPhone 6. Functions such as the camera, water resistance and battery capacity will likely be improved, and the headphone jack will be removed. Also, a high-end version of the model will give users better-quality photo capabilities via correction functions.

Fara schimbari majore de design anul acesta, compania Apple pregateste un iPhone 7S care va implini visurile clientilor, smartphone-ul ce va fi lansat in 2017 urmand a avea si titlul de iPhone aniversar, atunci implinindu-se 10 ani de la lansarea primulu iPhone.

Pentru 2017 Apple pregateste un iPhone 7S cu ecran OLED, carcasa din sticla, un 3D Touch imbunatatit pentru a oferi feedback tactil mult mai complex, probabil camere mai bune si cu singuranta un procesor imbunatatit, cu poate mai mult RAM.

On the other hand, the 2017 model will likely involve major enhancements and design changes, including adoption of an organic electroluminescent display. The new device will also be able to create more complex tactile vibrations on the display because of a tiny, but high-performance motor equipped inside.

Apple inoveaza in limita posibilitatilor sale, insa unele inovatii trebuie sa vina si de la partenerii sai, iar daca acestia nu pot tine pasul cu dorintele utilizatorilor, atunci vom avea cate un upgrade major pentru iPhone o data la trei ani in loc de 2.

This post was last modified on iun. 1, 2016, 4:50 PM 16:50

Disqus Comments Loading...