X

Ce imi place cel mai mult la functia apel 4G pe iPhone

Functia apel 4G pe iPhone a fost lansata in sfarsit in Romania acum o saptamana si jumatate de catre operatorul de telefonie mobila Orange, toti clientii care utilizeaza serviciile 4G beneficiind gratuit de aceasta tehnologie pe iPhone si unele terminale Samsung.

V-am spus acum o saptamana si care sunt beneficiile apel 4G pe iPhone, iar acum va spun ca pentru mine, initiera aproape instanta a apelurilor telefonice este unul dintre motivele pentru care nu as mai dori sa revin la ceea ce imi era oferit inainte.

Dupa activarea apel 4G, in unele situatii nici nu ajung cu telefonul la ureche inainte sa sune pentru prima oara, iar in unele cazuri cand il duc la ureche tresar auzind vocea interlocutorului care, daca are apel 4G activ si telefonul in mana, poate raspunde aproape instant.

Spre deosebire de functionalitatea anterioara care impunea un rollback pe 3G pentru a initia apelul si rollback pe 3G pentru a-l primi, acum totul se intampla aproape instant, atat de repede incat uneori interlocutorul vorbeste singur pentru ca tu n-ai ajuns cu telefonul la ureche.

Doar in baza acestei schimbari as recomanda oricui sa foloseasca apel 4G pe iPhone si orice alt smartphone care ofera aceasta functie in momentul de fata, rapiditatea efectuarii apelurilor telefonice fiind un mare, mare beneficiu de care oricine ar trebui sa se bucure.

Chiar daca deocamdata doar Orange are apel 4G pe iPhone, sunt sigur ca in curand Vodafone si Telekom vor oferi aceeasi functionalitate deoarece nu au cum sa se lase mai prejos si sa le ofere clientilor servicii inferioare pentru o perioada prea lunga de timp.

Pentru a activa functia apel 4G nu trebuie sa platiti vreun ban si utilizarea sa nu se taxeaza suplimentar, apelurile telefonice putand fi facute de catre voi prin 4G catre orice fel de telefon mobil, indiferent daca el este compatibil cu aceasta functie sau nu.

Voi ce experienta ati avut cu functia apel 4G ?

This post was last modified on iun. 1, 2016, 6:16 PM 18:16

Disqus Comments Loading...