X

FIFA 17 va fi lansat pe 27 septembrie

FIFA 17 va fi lansat pe 27 septembrie conform unui comunicat de presa publicat in cursul acestei zile de catre compania EA Sport, cel mai popular joc de fotbal urmand a fi disponibil atunci atat pentru console, cat si pentru PC-uri.

Una dintre cele mai importante schimbari ale FIFA 17 este tranzitia spre motorul grafic Frostbite, cei de la EA Games folosindu-l in jocuri precum Battlefield sau PGA Tour, el oferind posibilitatea de a crea grafica mult mai apropiata de imaginile din realitate.

Mai mult decat atat, stilul de joc al FIFA 17 a fost modificat din nou pentru a fi cat mai apropiat de ceea ce se intampla in realitate pe teren, cei de la EA Games colaborand cu jucatori de fotbal de talie mondiala pentru a modifica sistemul ce sta la baza titlului.

James Rodriguez, Anthony Martial, Eden Hazard si Marco Reus se numara printre cei care au participat la dezvoltarea FIFA 17, astfel ca unele dintre miscarile jucatorilor din titlu vor fi bazate pe modul in care alearga, suteaza si dribleaza acesti patru jucatori.

FIFA 17 also introduced four new football ambassadors who have influenced complete innovation in the action on the pitch. James Rodriguez of Real Madrid C.F., Anthony Martial of Manchester United, Eden Hazard of Chelsea FC, and Marco Reus of Borussia Dortmund are four world-class attacking footballers who are capable of changing any game. They all worked with EA SPORTS to bring to life the gameplay innovation which will be revealed at EA Play. The ambassadors also appear in the FIFA 17 pre-order offer as loan players in FIFA 17 Ultimate Team™.

FIFA 17 va fi lansat pe 27 septembrie in SUA, asta in timp ce pe 29 septembrie el va fi disponibil in intreaga lume, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One si PC-urile urmand a putea rula noul joc, dar motorul grafic Frostbite va fi utilizat numai pe consolele si PC-urile de ultima generatie.

Sunt fan FIFA si sunt curios sa stiu cati dintre voi joaca FIFA 16 in momentul de fata online?

Disqus Comments Loading...