X

Microsoft XBOX ONE S apare in primele imagini

Microsoft XBOX ONE S este o noua versiune a celebrei console XBOX ONE lansata de catre americani, iar mai jos puteti vedea prima imagine a noului produs, ea aparand cu doar cateva ore inainte ca presentarea sa oficiala sa aiba loc in cadrul unei conferinte E3 din SUA.

Microsoft XBOX ONE S urmeaza sa aduca un design mult mai compact pentru linia de console XBOX ONE a celor de la Microsoft, ea urmand a fi deasemenea si cu pana la 40% mai mica in dimensiuni, culoarea alba fiind implementata pentru a-i oferi putina eleganta.

Partea cea mai buna a Microsoft XBOX ONE S este ca ea vine cu suport pentru vizualizarea de clipuri video 4K si continut HDR, deci utilizatorii care au televizoare suficient de puternice vor putea vedea continut de calitate mult mai buna pe aceasta noua consola a Microsoft.

In continuare, Microsoft XBOX ONE S urmeaza sa ofere si HDD-uri de pana la 2 TB pentru a salva continut, iar un nou tip de controller urmeaza sa fie oferit pentru a imbunatati experienta de control si de joc, un stand special pentru a plasa acest controller fiind deasemenea integrat in pachet.

Deocamdata nu se stie cand urmeaza sa fie lansata noua consola Microsoft XBOX ONE S, insa se speculeaza ca ea urmeaza s coste 300 de dolari in versiuena cu un HDD de 500 GB, pretul fiind rezonabil pentru un produs care are parte de o actualizare destul de interesanta.

Desi oficial Microsoft XBOX ONE S nu a fost prezentata, un reprezentant al celor de la Microsoft a confirmat faptul ca imaginea este reala, iar in cateva ore vor veni si toate detaliile cu privire la noul produs al celor de la Microsoft.

This post was last modified on iun. 13, 2016, 9:03 AM 09:03

Disqus Comments Loading...