X

Cum joci fotbal pe Facebook Messenger

Dimineata aplicatia Facebook Messenger a fost actualizata de catre compania Facebook, iar una dintre schimbarile importante este implementarea unui joc de fotbal pe care oricine il poate incerca direct in aplicatia de mesagerie oferita de catre compania americana.

Unii dintre voi probabil va aduceti aminte de faptul ca acum cateva luni Facebook a lansat un joc de baschet pentru Facebook Messenger, el avand destul de mare succes, Facebook considerand ca EURO 2016 merita un joc de fotbal in Facebook Messenger, asa ca el este acum disponibil.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza noul joc de fotbal in Facebook Messenger, el putand fi activat prin simpla trimitere a unui nou emoji care reprezinta o minge de fotbal si apasarea pe el dupa ce interlocutorul vostru l-a primit, deschiderea trebuind sa se faca imediat.

Noul joc de fotbal al Facebook Messenger ar trebui sa va tina ocupati cateva minute sau chiar ore in timp ce discutati cu prietenii vostri in cadrul platformei de mesagerie, asa ca daca sunteti interesati de el, ar fi bine sa il incercati deoarece nu aveti mai nimic de pierdut.

Have you taken the football #‎KeepyUpChallenge‬ with your friends in Messenger yet? To be part of the action, send the ⚽️ to any of your friends, and tap on it to start playing. The more times you tap the ball to “keep it in the air”, the more points you will get. Your high score will be shared with the friend or friends you’re playing with in the Messenger conversation. Enjoy!

Teoretic noul joc de fotbal in Facebook Messenger este deja disponibil pentru toate platformele prin care poate fi accesata aplicatia Facebook Messenger, asa ca bucurati-va de el.

Disqus Comments Loading...