X

TUTORIAL: Cum faci un iPhone 7 Plus albastru in propria casa

De la omul care a taiat camera iPhone 6S pentru a nu mai iesi in exteriorul carcasei avem astazi un tutorial care ne invata cum sa facem un iPhone 7 Plus albastru chiar acum, cei 8 pasi care trebuie urmati fiind extrem de simpli si atat de usor de realizat incat foarte multa lume i-ar putea face.

Totul incepe cu acoperirea portului audio de 3.5mm si mai apoi realizarea altor cateva gauri pentru cel de-al doilea difuzor, camera dubla fiind montata prin detasarea unei camere existente intr-un alt iPhone 6S si lipirea sa pe carcasa pentru a crea viitorul sistem ce urmeaza sa fie oferit de catre Apple.

In final aplicam si un strat albastru de vopsea peste carcasa terminalului si asa avem un iPhone 7 Plus, care nu va mai fi functional, insa care arata destul de aproape de ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple in toamna acestui an, mai putin culoarea albastra, care va fi de fapt un negru spatial.

Desi totul este doar o satira la adresa companiei Apple, clipul video de mai jos prezinta foarte bine schimbarile de design pe care iPhone 7 Plus le va include, mai putin, desigur, noua culoare care nu va fi chiar atat de noua.

This post was last modified on iun. 28, 2016, 6:50 PM 18:50

Disqus Comments Loading...