X

Apple ofera gratuit aplicatia Procreate prin Apple Store

Pastrand o traditie initiata acum cativa ani, compania Apple ofera gratuit aplicatia Procreate prin intermedul propriei aplicatii Apple Store, ideea din spatele acestei campanii fiind initial de a convinge utilizatorii sa foloseasca aplicatia pentru magazinul online in ideea de a cumpara mai usor produse din el.

De-a lungul timpului compania Apple a oferit gratuit o varietate de aplicatii prin intermediul aplicatiei Apple Store, asa ca nu vorbim despre o prima data cand se intampla acest lucru, insa aplicatia Procreate este una destul de utila pentru utilizatori, asa ca daca sunteti interesati de ea, merita sa o descarcati gratuit.

Pentru a beneficia de promotia celor de la Apple trebuie sa instalati aplicatia Apple Store

dintr-un App Store care o are, cel din Romania nu o are pentru ca noi nu avem un Apple Store, asa ca va trebui sa folositi un Apple ID pentru un App Store dintr-o alta tara.

Dupa ce ati instalat aplicatia Apple Store, va trebui sa navigati catr emeniul Stores, sa faceti scroll pana ajungeti la sectiunea iPhone Upgrade Program, apoi sa glisajti din nou pe ecran pana vedeti bannerul pentru a descarca aplicatia Procreate, promotia pentru ea expirand pe data de 28 iulie.

This post was last modified on iun. 30, 2016, 8:19 AM 08:19

Disqus Comments Loading...