X

Dispensar – aplicatia care face programari la clinici sau cabinete medicale de pe iPhone

Dispensar este prima aplicatie pentru iOS si Android care le permite romanilor sa faca programari la clinici medicale din Romania folosindu-si doar propriul smartphone, ea fiind testata incepand cu luna iunie in Bucuresti, proiectul urmand a fi extins, probabil, si in alte locatii din tara pana la sfarsitul acestui an.

Conform creatorilor acestui proiect, aplicatia Dispensar are incluse deja majoritatea clinicilor si cabinetelor medicale din Bucuresti, mai exact cele in care exista deschidere pentru implementarea de proiecte care au legatura cu mediul online, asa ca e putin probabil sa gasiti clinicile medicale de stat si cabinetele individuale ale multor doctori.

Aplicatia Dispensar functioneaza pe baza de inregistrare, deci va trebui sa va faceti un cont in care sa oferiti cateva date despre voi, iar in baza lor se vor putea face programarile la clinicile si cabinetele medicale disponibile in sistem.

Foarte interesant pentru aplicatia Dispensar este faptul ca in momentul inregistrarii unei cereri veti primi si o cotatie privind costul consultatiei, deci putem exclude consultatiile pe baza de trimitere, care sunt gratuite, ci doar cele care sunt facute contra-cost.

Dispensar este o aplicaţie de mobil gratuită care facilitează accesul la servicii medicale de calitate, uşor accesibile şi într-un timp scurt. Pe deoparte, această aplicaţie este locul în care pacientul găseşte toată gama de servicii medicale, iar pe de altă parte, DISPENSAR este punctul în care clinicile vin în întâmpinarea pacienţilor cu serviciile medicale de calitate. Aşadar, prin această aplicaţie ne adresăm în egală măsură atât pacienţior, cât şi clinicilor medicale.

Ca sa fiu sincer, in baza a ceea ce descriu creatorii aplicatiei Dispensar, vorbim despre un serviciu, aparent, premium care este dedicat celor dispusi sa plateasca pentru servicii medicale in unitati care nu fac parte din sistemul de stat, asa ca probabil si baza de utilizatori va fi restransa.

Aplicatia Dispensar este disponibila pentru descarcare gratuita din App Store urmand acest link, dar si din Google Play.

This post was last modified on iul. 7, 2016, 9:00 AM 09:00

Disqus Comments Loading...