X

Lansat in 26 de tari, Pokemon GO a dezamagit fanii

Ieri Niantic a luat decizia de lansat jocul Pokemon GO in 26 de tari din Europa, astfel ca titlul a devenit disponibil inclusiv in Romania, el fiind asteptat de catre un numar foarte mare de persoane, insa din pacate multe au observat rapid ca el vine cu o mare dezamagire din partea dezvoltatorilor.

Mai exact, desi am reusit sa descarc aplicatia si sa prind un pokemon in primele minute dupa lansare, la doar cateva minute dupa aceea, Pokemon GO a devenit indisponibil in App Store, deci nu putea fi descarcat de utilizatori, iar cei care au reusit sa-l instaleze au observat rapid ca aplicatia nu functioneaza.

Pokemon GO nu a mers timp de cateva ore bune deoarece traficul facut in serverele Niantic a fost atat de mare incat a luat dezvoltatorii prin surprindere, asta desi lansarea oficiala de acum mai bine de o saptamana a avut exact acelasi efect, deci vorbim despre incompetenta in randul inginerilor companiei dezvoltatoare.

Pokemon GO nu a functionat in Romania

Lasand la o parte incapacitatea lor de a gestiona o lansare corespunzatoare a unui joc precum Pokemon GO, in cursul noptii trecute lucrurile par sa fi revenit la normal, astfel ca acum jucatorii Pokemon GO isi pot relua activitatea de capturare a pokemonilor, insa problemele ar putea reapara si jocul ar putea fi nefunctional astazi.

Practic Pokemon GO este un hit atat de mare incat Niantic habar nu are cum sa-l gestioneze corect, asta desi compania a facut parte din Google, una dintre companiile care conduce lumea si stie foarte bine cum sa gestioneze trafic de miliarde de persoane lunar in propriile servere.

Pana una-alta, va las in compania unui clip inregistrat aseara in SUA, un pokemon din Pokemon GO aparand inopinat intr-o locatie din parcul central al New York, asa ca oamenii si-au abandonat masinile in drum si s-au adunat masei de jucatori care se indrepta spre locatia pokemonului pentru a-l lovi cu mingea in cap.

Disqus Comments Loading...