X

Probleme dupa instalarea iOS 9.3.3

V-am vorbit dimineata despre primele impresii iOS 9.3.3, noua versiune a sistemului de operare aducand multe schimbari bune pentru utilizatori, doua functii importante si rezolvarea unei varietati de vulnerabilitati care au fost descoperite de catre hackeri sau cercetatori in securitate informatica.

V-am spus dimineata si ca iOS 9.3.3 merita instalat deoarece aduce foarte multe schimbari bune pentru utilizatori, asa ca evitarea sa nu are vreun rost in momentul de fata deoarece nu pierdeti nimic, in afara de posibilitatea de af ace jailbreak, prin instalarea sa, asa ca decizia actualizarii sta doar la voi.

Problemele iOS 9.3.3

Acum in ceea ce priveste problemele iOS 9.3.3 dupa instalarea acestei versiuni a sistemului de operare, ei bine vorbim despre o serie de utilizatori care au avut clasicele probleme cu Wi-Fi sau Bluetooth, dar si unii care au raportat faptul ca performantele au fost afectate impreuna cu autonomia bateriei, toate fiin raportate dupa fiecare update major.

Desigur ca au existat si probleme raportate cu Touch ID, sau instalarea de backup-uri dupa actualizare, insa din nou va spun ca si acestea sunt probleme care apar in mod regulat din cauza numarului mare de iDevice-uri si de configuratii, majoritatea fiind in general usor de rezolvat, sau simple probleme de utilizator.

Pana in momentul de fata nu a fost raportata vreo problema grava cu iOS 9.3.3, adica vreuna care sa duca la pierderea datelor din terminale, sau sa oblige utilizatorul sa faca restore pentru a-si putea folosi dispozitivul, iar avand in vedere ca aceasta este probabil ultima actualizare pentru iOS 9, era normal sa primim ceva stabil de la Apple.

V-am spus dimineata si de unde puteti descarca iOS 9.3.3 in cazul in care doriti sa faceti instalarea cu un ipsw, insa desigur ca metoda mai simpla implica folosirea sistemului Software Update, Actualizare Software.

Voi ce probleme ati avut pana in momentul de fata cu iOS 9.3.3 ?

This post was last modified on iul. 19, 2016, 12:23 PM 12:23

Disqus Comments Loading...