X

De ce necesita iOS 9.3.3 jailbreak logare cu Apple ID

V-am spus astazi in tutorialul pentru iOS 9.3.3 jailbreak ca programul PP jailbreak v-ar putea cere sa va logati cu Apple ID-ul vostru pentru a face jailbreak terminalelor, chinezii de la Pangu evitand initial sa ofere o explicatie pentru motivatia din spatele acestei verificari, insa iata totusi de ce exista ea.

Se pare ca programul de iOS 9.3.3 jailbreak foloseste Apple ID-ul utilizatorilor pentru a face un profil ce este utilizat in vederea efectuarii jailbreak-ului, iar fara logarea la el nu poate fi urmata intreaga procedura de jailbreak, deci daca refuzati sa va oferiti datele, nu veti putea exploata terminalele.

Conform celor de la Pangu, datele introduse de catre utilizatori in casutele de logare pentru PP jailbreak nu sunt stocate in vreun server propriu, deci teoretic ele sunt in siguranta, insa nimeni nu va poate confirma fara dubiu acest lucru, asa ca ramane doar sa va decideti daca le acordati chinezilor increderea voastra sau nu.

Partea buna este ca puteti folosi si un alt Apple ID, de care nu va pasa, pentru a finaliza procedura de jailbreak, deci nu trebuie in mod neaparat sa va logati cu Apple ID-ul pe care il folositi in mod constant, asa ca nu trebuie sa va faceti foarte multe griji, daca aveti un Apple ID secundar ce poate fi utilizat.

Daca nu aveti un al doilea Apple ID si vreti sa va faceti unul, atunci in acest articol v-am explicat cum faceti un Apple ID direct de pe calculator, procedura in sine durand doar cateva minute, dar putandu-va scute de foarte multe batai de cap daca ati folosi Apple Id-ul vostru obisnuit.

In general programele facute de catre chinezi trebuie evitate, deoarece el pot fura oricand datele noastre, insa in situatia de fata nu prea exista alternativa pentru a face jailbreak, asa ca nu prea avem de ales, din pacate.

This post was last modified on iul. 24, 2016, 8:58 PM 20:58

Disqus Comments Loading...