X

Iata cat de simplu poti trisa la Pokemon GO cu aceasta folie de protectie pentru smartphone

Spre marea disperare a fanilor Pokemon GO din intreaga lume, Niantic a dezactivat multe dintre cele mai eficiente “cheat-uri”pentru joc. Unele dintre acestea pareau mai mult decat instrumente de ajutor decat ” game-breaking hacks ” dar s-au dus acum.

Din fericire, chiar daca Niantic poate ucide sistemul de urmarit pokemono – Pokevision, nu pot face nimic cu diversele accesorii pentru smartphone-uri, menita sa ajute utilizatorii sa prinda mai usor Pokemoni.

Faceti cunostinta cu Supershot GO: o folie protectoare cu “un canal central” menit sa te ghideze pentru o aruncare perfecta Poke Ball. V-ati anticipat gresit vreodata distanta de la ecran la monstru virtual in mediul incoonjurator? Pierzi resurse serioase si nervi daca arunci in mod repetat gresit. Cu folia protectoare Supershot GO, s-ar putea sa nu pierzi niciodata!

Potrivit Gizmodo, Supershot Go a fost inventat de Johnny Lai, si, spre deosebire de alte folii de protectie, nu lasa un film lipicios atunci cand o scoateti de pe ecran. Este, de asemenea, mai gros decat un o folie protectoare, astfel incat sa fie mai usor sa se simta “santul” atunci cand arunci o minge Poke.

In plus fata de canalul central, exista si curbe pe fiecare parte, in cazul in care doriti sa invartiti mingea si sa o aruncati. Acest lucru v-ar acorda in mod obisnuit puncte de experienta suplimentare.

In cele din urma, Supershot Go ar trebui sa functioneze pe orice telefon de 4.3 inch sau mai mult.

This post was last modified on aug. 9, 2016, 8:46 AM 08:46

Disqus Comments Loading...