X

Facebook Messenger afiseaza fluxuri video in conversatii

Facebook a anuntat astazi lansarea unei noi functii pentru Messenger si utilizatorii din lumea intreaga, ea avand denumirea Instant Video si fiind oferita special pentru conversatii. Conform celor de la Facebook, utilizatorii Messenger vor putea vedea fluxuri video in timp in conversatiile pe care le poarta prin aplicatie, asa cum puteti vedea in clipul video de mai jos.

Messenger permite efectuarea de apeluri video de mai bine de un an de zile, insa noua functie numita Instant Video incearca sa imbunatateasca acest sistem al Facebook. Mai exact, in timp ce vorbesc prin mesaje text, utilizatorii vor putea vedea si fluxuri video in direct transmise de catre fiecare terminal folosind camera frontala a acestora.

Practic persoanele vor putea face transmisiuni video in direct direct in ferestrele de conversatii, chiar si fara sunet, asa ca vor putea discuta prin mesaje in timp ce se vad, dar fara a vorbi. Desigur ca nu toata lumea va considera ca aceasta functie este utila, insa exista situatii in care vrei sa vezi o persoana, dar nu poti vorbi cu ea folosindu-ti vocea.

Instant Video aduce fluxuri video in conversatiile Facebook Messenger

Cei de la Facebook considera ca noua functie pentru Messenger are menirea de a creste vizualizarea de clipuri video si ar putea convinge mai multa lume sa foloseasca Facebook Live. Instant Video pare a fi o extensie a Facebook Live in momentul de fata, iar asta pentru ca functioneaza aproximativ in acelasi mod precum acel sistem.

Din punctul meu de vedere, Messenger avea nevoie de o functie de acest gen pentru a convinge si mai multi utilizatori sa-l foloseasca, iar cei de la Facebook par sa fi gasit o metoda utila de a o implementa. Avand in vedere ca Messenger are 1 miliard de utilizatori activi lunar, putem trage concluzia ca functia va fi folosita de catre foarte multe persoane.

Acestea fiind spuse, Instant Video ar trebui sa devina activ pentru utilizatori in perioada urmatoare, Facebook Messenger fiind actualizat chiar ieri de catre Facebook, probabil pentru a include si noul sistem.

This post was last modified on sept. 1, 2016, 6:53 PM 18:53

Disqus Comments Loading...