X

iPhone 7 nu va fi lansat pe 7 septembrie

Dupa anuntul oficial privind prezentarea iPhone 7, pe internet au inceput sa apara tot felul de informatii eronate in legatura cu ceea ce va face compania Apple in data de 7 septembrie. Mai exact, foarte multe publicatii au afirmat ca lansarea iPhone 7 va avea loc in data de 7 septembrie, insa acest lucru este complet gresit, dupa cum cu siguranta stiti.

Pe data de 7 septembrie Apple va prezenta iPhone 7, iPhone 7 Plus, iOS 10, macOS Sierra si, poate, un Apple Watch 2, insa mai mult decat atat nu vom vedea de la americani. Apple nu va lansa iPhone 7 sau iPhone 7 Plus in data de 7 septembrie, ci doar va prezenta noile sale terminale, asa ca nu va faceti sperante desarte din acest punct de vedere.

Lansarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus va avea loc pe 16 septembrie sau 23 septembrie, conform unor zvonuri recente, asa ca informatiile privind aparitia lor pe 7 septembrie sunt false. Este de altfel la “mintea cocosului” de inteles ca Apple nu va lansa un produs nou in ziua in care il prezinta, cei din Cupertino nefacand vreodata acest lucru cu iPhone in istoria lor.

In aceasta idee, pentru lansarea iPhone 7 vom mai avea de asteptat, iar pe 9 septembrie va fi deschisa o sesiune de precomenzi pentru cele doua dispozitive. La 7 sau 14 zile din acest punct, compania Apple va lansa iPhone 7 si iPhone 7 Plus in minim 10 tari de pe glob, dar pana atunci vom afla cel mai probabil tot ceea ce trebuie sa stim in legatura cu el.

This post was last modified on sept. 1, 2016, 10:14 AM 10:14

Disqus Comments Loading...