X

Noodles! este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in AppStore pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata gratuit de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie in cursul urmatoarelor 7 zile.

Noodles! este aplicatia gratuita a saptamanii aleasa de catre compania Apple pentru promovare in App Store in cursul urmatoarei saptamani. In cliipul video de mai jos puteti vedea ce fel de experienta de joc ofera titlul pentru iPhone, iPad si iPod Touch, asa ca stiti la ce sa va asteptati dupa instalarea sa.

Conform dezvoltatorilor sai, Noodles! este un puzzle game strategic si relaxant care ar trebui sa ne linisteasca in orele de odihna in care il folosim. Vorbim despre un joc in care va trebui sa conectam “taitei” virtuali pentru a rezolva puzzle-urile create de catre dezvoltatori si a trece la urmatorul nivel, acestea crescand in complexitate pe masura ce avansam in joc.

“Looking for a relaxing, strategic and addictive puzzle? Find your Zen and become one with Noodles! Tap to spin and connect all the noodle pieces – once you solve a puzzle, figure out the strategy and beat your own score to get FIVE STARS! Sound easy? It might be in the first few levels, but as you progress try connecting a giant hexagon Noodle … puzzles get more complex as more sides are added. What are you going to do then?”

Conform dezvoltatorilor, jocul Noodles! are cateva mii de puzzle-uri disponibile pentru noi, astfel ca vom avea cu siguranta ce sa jucam dupa ce-l instalam in terminale. Fiecare dintre ele are si un fundal sonor de exceptie, astfel ca dupa instalare in terminalele noastre vom beneficia de o experienta de joc extrem de interesanta.

  • Thousands of addicting puzzles, all available immediately. No unlocks, annoying tricks or bags of diamonds to buy
  • Facebook and Twitter enabled to share your Noodles success
  • Game progress status tells you how far you have to go
  • Increasing difficulty makes you feel smarter when you are done

Noodles! este disponibil pentru descarcare gratuita in urmatoarele 7 zile urmand acest link.

This post was last modified on sept. 2, 2016, 10:49 AM 10:49

Disqus Comments Loading...