X

Specificatiile iPhone 7 comparate cu Galaxy Note 7, Galaxy S7 si alte terminale Android

Specificatiile iPhone 7 sunt comparate in tabelul de mai jos cu cele ale principalelor terminale Android pentru a ne arata ce anume va oferi compania Apple din toamna. iPhone 7 Plus este deasemenea inclus in lista, cele doua noi produse Apple avand pentru prima oara procesoare quad-core oferite printr-un chip numit A10 Fusion.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt puse fata, in aceasta comparatie, cu: Galaxy Note 7, Galaxy S7 si S7 Edge, LV V20, Motorola Moto Z, Sony Xperia XZ si One Plus 3. Toate sunt terminale de top, toate sunt destul de populare, insa oare vor reusi sa mai convinga lumea ca iPhone 7 Plus nu merita cumparat cu a sa camera duala grozava ?

Extrem de clar este faptul ca Apple ofera specificatii identice cu cele ale majoritatii terminalelor Android, cel putin cand vine vorba despre procesor. Cantitatea de RAM este mai mica decat in cazul majoritatii terminalelor Android, insa acest lucru nu conteaza chiar atat de mult, dupa cum ne-au aratat deja multe teste in lumea reala.

Apple incepe sa intre in jocul specificatiilor tehnice cu includerea unui procesor quad-core in iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar acest lucru o va ajuta sa atraga noi clienti. Noi primim terminale cu specificatii mult mai bune, iar acest lucru este demn de lauda pentru cei de la Apple, care probabil vor merge pe acelasi trend in viitor.

This post was last modified on sept. 8, 2016, 12:38 AM 00:38

Disqus Comments Loading...