X

Apple Watch 2 si seria 1 – comanda in Romania

Noul model al Apple Watch, versiunea 1, este disponibil acum pentru precomanda in Romania in aceasta pagina, asta in conditiile in care Apple Watch 2 nu a fost lansat inca. Este destul de ciudat ca Apple sa ofere modelul actualizat al Apple Watch pentru precomanda, dar Apple Watch 2 sa nu fie oferit oficial clientilor din tara noastra incepand chiar de astazi.

Apple Watch 2 a fost lansat astazi in 29 de tari de pe glob, impreuna cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa Apple Watch 2 nu este de gasit deocamdata in Romania, nici la precomanda. Teoretic, ar fi trebuit sa avem produsul disponibil pentru a il putea precomanda, insa deocamdata putem face precomanda doar pentru modelul actualizat al Apple Watch 1.

Deocamdata pentru Apple Watch 2 niciun reseller de produse Apple nu a publicat vreo pagina in care sa se poata inregistra vreo precomanda, ci daor inscrieri pentru notificari. Avand in vedere ca acesta sunt inutile, presupun ca Apple Watch 2 nu va ajunge in Romania pe data de 23 septembrie, impreuna cu iPhone 7, asa cum se astepta multa lume.

In aceasta idee, fie va comandati Apple Watch Seria 1 actualizat, fie asteptati inca minim 2 saptamani poate veti putea cumpara si Apple Watch 2, daca Apple va dori sa-l lanseze. Pentru cei dintre voi care nu stiu acest lucru, Apple Watch Seria 1 este versiunea actualizata a primului model al Apple Watch si vine cu noul chip S2 cu performante imbunatatite.

Preturile Apple Watch Seria 1 in Romania sunt urmatoarele :

This post was last modified on sept. 16, 2016, 7:05 PM 19:05

Disqus Comments Loading...