X

iOS 10 este instalat pe 34% dintre iDevice-uri

La doar aproape o saptamana dupa lansarea oficiala, iOS 10 este instalat pe 34% dintre iPhone, iPad si iPod Touch-urile pe care compania Apple permite instalarea sa. Rata de adoptie a acestui sistem de operare este impresionanta, daca ne gandim ca el reprezinta deja peste jumatate dintre terminalele care au instalat iOS 9 intr-un an de zile de disponibilitate.

La doar 24 de ore dupa lansare, iOS 10 era instalat pe 14% dintre iPhone, iPad si iPod Touch-uri, intrecand usor iOS 9, semn ca lumea este mult mai atrasa de catre el decat de iOS 9. Anul trecut iOS 9 a fost instalat pe 50% dintre iDevice-urile compatibile in doar doua saptamani dupa lansare, iar daca rata de adoptie a iOS 10 va continua in acest ritm, el va dobora recordurile globale.

Anul trecut iOS 9 a devenit sistemul de operare cu cea mai mare rata de adoptie din istorie, insa iOS 10 are toate sansele sa il intreaca, el avand nevoie ca doar 17% dintre utilizatori sa faca update. Acest lucru s-ar putea intampla, dupa cum se prezinta lucrurile acum, insa totul depinde de intentiile utilizatorilor in urmatoarele 7 zile.

Anul trecut cei de la Apple s-au laudat cu rata de adoptie a iOS 9 si probabil o vor face inclusiv anul acesta, mai ales daca se vor depasi cele 50 de procente in 2 saptamani. iOS 10 vine cu o sumedenie de functii noi, in special pentru aplicatia Mesaje, iar utilizatorii care l-au instalat pana acum au fost foarte multumiti de el, dupa cum va spune si sondajul de mai jos, la care puteti vota.


This post was last modified on sept. 20, 2016, 8:41 AM 08:41

Disqus Comments Loading...