X

O tableta Samsung a fortat aterizarea prematura a unui avion

O tableta Samsung care s-a supraincalzit in timpul unui zvon intercontinental a fortat un avion al companiei Delta sa aterizeze inainte sa ajunga la destinatie. Vorbim un zbor care a plecat din Detroit spre Amsterdam, dar care a aterizat in Manchester dupa ce o tableta Samsung s-a supraincalzit si a inceput sa scoata fum dupa ce a fost blocata intr-un scaun.

Tableta s-a blocat in interiorul scaunului rabatabil, iar din cauza supraincalzirii ar fi generat o temperatura atat de mare incat spuma scaunului ar fi inceput sa arda, emanand un fum ciudat. In acel moment capitanul avionului a luat decizia de a ateriza la cel mai apropiat aeroport, acesta fiind cel din Manchester, unde problema a fost rezolvata.

La Manchester a fost nevoie de doua ore pentru ca intregul scaun sa fie schimbat, iar aici nu vorbim despre Galaxy Note 7, dupa cum v-am spus deja, ci despre o tableta Samsung. Reprezentantii celor de la Delta nu au oferit mai multe detalii despre incident, iar Samsung a refuzat sa ofere altele, deci ramanem doar cu ceea ce aveti si mai jos.

Este greu de spus daca simpla supraincalzire a tabletei ar fi putut genera acea ardere a spumei scaunului, sau daca bateria sa a explodat si a provocat scantei care au aprins spuma respectiva. Indiferent de situatie, acesta este al doilea incident intr-o saptamana in care un produs Samsung genereaza panica intr-un avion, un Galaxy Note 2 avand probleme cu o baterie explodata intr-un avion ce zbura deasupra Indiei.

“O tableta Samsung supraincalzita a fortat un avion Delta care zbura din Detroit spre Amsterdam sa aterizeze in Manchester, Anglia. Un oficial Delta a afirmat ca tableta a inceput sa scoata fum dupa ce a ramas blocata intr-un scaun. Tableta a cazut in interiorul scaunului si a ramas blocata dupa ce acest aa fost rabatat. Sub husa scaunului tableta si spuma acestuia au inceput sa emane fum, pasagerii simtind un miros neobisnuit.”

This post was last modified on sept. 28, 2016, 8:14 AM 08:14

Disqus Comments Loading...