X

iPhone 7 – o noua baterie umflata a fost raportata

Ieri o persoana a reclamat faptul ca un iPhone 7 Plus pe care il comandase online a explodat in cutie in timp ce ii era livrat si intreaga poveste a fost pusa sub semnul intrebarii. Astazi un nou caz pare sa vina direct din China, insa de aceasta data vorbim doar despre o baterie umflata si nu despre o explozie a vreunui terminal.

In imaginile de mai jos puteti vedea un iPhone 7 Plus al carui baterie s-a umflat desprinzand ecranul de carcasa, insa nu s-a produs vreo explozie in acest caz. Vorbim despre o baterie defecta care ar fi putut exploda, insa detinatorul dispozitivului a avut foarte mare noroc pentru ca altfel terminalul l-ar fi putut rani, sau ar fi putut produce pagube materiale.

Nu se stie exact ce s-a intamplat cu terminalul iPhone 7 Plus, insa exista o teorie conform careia el ar fi fost scapat si asta ar fi declansat o umflare a bateriei in interiorul carcasei. Chiar daca terminalul ar fi fost supus vreunui soc puternic, bateria nu ar fi trebuit sa se umfle in acest mod, pana aproape de punctul de a exploda si a rani proprietarul.

iPhone 7 – o noua baterie umflata a fost raportata

Partea proasta este ca vorbim despre al doilea iPhone 7 Plus a carui baterie se umfla, insa partea buna este ca de aceasta data bateria nu a explodat, precum in cazul anterior. Daca ieri puneam sub discutie eventuala existenta a unor probleme la iPhone 7 Plus cu baterii care ar putea exploda, acum lucrurile par sa se indrepte spre o asemenea concluzie.

Dupa cateva saptamani in care toata lumea s-a minunat de terminalele Galaxy Note 7 care explodeaza, iata  ca vedem si doua cazuri de baterii ale iPhone 7 Plus care s-au umflat, una explodand. Un fan al teoriilor conspiratiei ar putea spune ca aparitia acestor cazuri este suspecta, insa doar cei de la Apple ar putea clarifica situatia in acest sens.

Intre timp, nu am altceva de spus decat ca s-ar putea sa existe intr-adevar o problema cu bateriile iPhone 7 Plus.

This post was last modified on oct. 2, 2016, 8:50 AM 08:50

Disqus Comments Loading...