X

Un client Apple a distrus produse de zeci de mii de euro

Un client Apple foarte nemultumit de compania americana a distrus produse in valoare de cateva zeci de mii de euro intr-un Apple Store din Dijon, Franta, dupa cum puteti vedea in clipurile video de mai jos. Fara a face abstractie de produs, el a distrus terminale iPhone, tablete iPad, MacBook/iMac-uri fara ca cineva sa intervina pentru a il opri.

Folosind o bila de otel, el a distrus toate produsele pentru ca mai apoi sa fie intapinat de un agent de securitate al mall-ului in care s-a intamplat intreaga scena, fiind mai apoi retinut de catre acestia. Barbatul pare sa fie suparat din cauza modului in care compania Apple refuza sa ofere garantie pentru produse in baza reglementarilor europene, adica 2 ani de la data achizitiei.

Barbatul a incercat la un moment dat sa fuga de agentii de securitate ai mall-ului, insa este rapid prins si predat mai apoi politiei, care cu siguranta il va ancheta pentru distrugere. Avand in vedere cuantumul pagubelor, barbatul ar putea risca inclusiv cateva luni de inchisoare pentru comportamentul sau, unul determinat probabil de refuzul Apple de a-i repara un produs.

Disqus Comments Loading...