X

iPhone 7 are difuzoare stereo inteligente

iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt primele terminale ale companiei Apple care au fost lansate de catre cei din Cupertino cu difuzoare stereo, spre marea multumire a fanilor. Compania Apple a specificat faptul ca aceste difuzoare sunt implementate in partea superioara si cea inferioara a carcasei, unul in locul obisnuit de la baza, iar al doilea in zona in care se afla difuzorul pentru apeluri.

Aceste difuzoare stereo ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus redau sunetele la peste 100 dB, deci veti resimti imediat diferenta fata de iPhone 6S, de exemplu. Puterea difuzoarelor este atat de mcare incat veti auzi totul mult mai clar si mai puternic decat in trecut, iar acest lucru este grozav atunci cand va jucati, sau ascultati muzica afara impreuna cu prietenii.

Ceea ce Apple nu a spus in legatura cu aceste difuzoare stereo este ca ele isi modifica in mod inteligent canalul de redare in functie de orientarea dispozitivului nsotru. Mai exact, daca rotim terminalele intr-o directie sau alta, sunetul redat de catre ele va fi modificat pentru a fi la el, indiferent de modul in care privim ecranul dispozitivului.

iPhone 7 are difuzoare stereo inteligente

Acest sistem pentru difuzoarele inteligente ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus este grozav pentru situatiile in care va jucati, sau ascultati clipuri video, ori muzica. In esenta, veti putea roti terminalele in orice directie doriti, iar sunetele care ar trebui sa se auda in partea dreapta se vor auzi acolo si cele care ar trebui sa se auda in partea stanga se vor auzi in continuare acolo.

Acest sistem inteligent de modificare a canalelor de redare a sunetelor prin difuzoarele iPhone 7 si iPhone 7 Plus este implementat direct in iOS 10 de catre Apple. In aceasta idee, dezvoltatorii nu trebuie sa isi modifice aplicatiile in vreun fel pentru a beneficia de el, totul fiind disponibil din start, de indata ce utilizatorii incep sa asculte muzica.

Cei de la Apple incearca sa ne ofere cea mai buna experienta de a folosi iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu iOS 10, iar acest sistem cu difuzoare inteligente este o dovada foarte buna in acest sens.

This post was last modified on oct. 2, 2016, 1:08 PM 13:08

Disqus Comments Loading...