X

Olloclip a lansat lentilele pentru iPhone 7

Olloclip, primul producator de lentile foto pentru smartphone, a lansat in cursul zilelor trecute noi omdele care sunt gandite special pentru camerele iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Noile lentile au denumirile Core, Active si Macro Pro, ele permitand inregistrarea de poze mai bune in format macro, wide-angle si telephoto, chiar daca iPhone 7 Plus are doua camere.

Cei de la Olloclip au dezvoltat pentru noile lentile si un nou sistem de schimbare a acestora, el avand denumirea Connect si simplificand schimbarea lentilelor foto in timpul fotografierii. Exact precum modelele anterioare de lentile Olloclip, si cele pentru iPhone 7 sau iPhone 7 Plus pot acoperi atat camera frontala, ca si camera principala a dispozitivelor.

Macro Pro este cel mai ieftin set de lentilele pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, el costand doar 80 de dolari la producator. Acesta permite efectuarea de zoom cu de pana la 21x folosind lentilele direct din aplicatia Camera a terminalelor noastre, Olloclip laudandu-se ca lentilele sale foto permite inregistrarea de poze excelente in format macro.

Cel de-al doilea set de  lentile are denumirea Core Lens si pentru 100 de dolari permite inregistrarea de poze wide-angle. Vorbim despre lentile fisheye care inregistreaza poze la 180 de grade, lentile cu 4 elementi care inregistreaza poze la 120 de grade si lentile macro cu zoom de pana la 15x, o carcasa Ollo fiind deasemenea inclusa.

In final ramane setul de lentile Active, el costand 120 de dolari si oferind 2 lentile telephoto cu zoom optic, acestea fiind capabile sa imbunatateasca zoom-ul standard al iPhone 7 Plus. Separat, este inclusa o lentila ultra-wide care inregistreaza poze la un unghi de 155 de grade, oferind un camp de vizualizare similar celui oferit de catre o camera de actiune.

Toate aceste lentile pot fi cumparate direct de pe website-ul celor de la Ollo.

This post was last modified on oct. 10, 2016, 7:28 PM 19:28

Disqus Comments Loading...