X

iPhone 7 – autonomie mai slaba decat a smartphone-urilor Android

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au autonomie mai slaba decat unele terminale Android existente pe piata, insa acest lucru nu ar trebui sa ne mire in momentul de fata. Desi compania Apple a anuntat ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor avea autonomie mai buna decat iPhone 6S, ea nu este mai buna decat a multor smartphone-uri concurente de pe piata.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au autonomie mai buna decat Galaxy Note 7 in ceea ce priveste navigarea prin intermediul retelelor Wi-Fi, ele functionand timp de peste 9 ore. Ambele terminale au intrecut Galaxy Note 7, de exemplu, insa au avut performante inferioare Galaxy S7 Edge din acest punct de vedere, rezultatul fiind surprinzator.

In ceea ce priveste folosirea internetului 4G lucrurile sunt cu mult diferite, deoarece aici iPhone 7 si iPhone 7 Plus au avut performante inferioare celor oferite de catre Galaxy Note 7. Galaxy S7 Edge a reusit deasemenea sa intreaca smartphone-urile Apple, iar desi diferenta nu este mare in autonomie, ea exista totusi si este surprinzatoare.

iPhone 7 – autonomie mai slaba decat a smartphone-urilor Android

Totusi, este foarte interesant faptul ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus ofera aproximativ aceeasi autonomie pentru navigare pe internet folosind o retea Wi-Fi sau una 4G. Apple a reusit sa imbunatateasca dramatic autonomia bateriei in timpul folosirii retelelor 4G pe iPhone-urile sale, iar acest lucru este imbucurator, avand in vedere disponibilitatea extinsa a acoperirii 4G.

La final avem timpul de incarcare, aici ambele terminale fiind depasite cu foarte mult de catre producatorii chinezi de smartphone-uri nu prea cunoscute. Daca un Meizu PRO 6 se incarca in doar 1.51 ore, un iPhone 7 se incarca in 2.08 ore, iar un iPhone 7 Plus are nevoie de 3.07 ore, diferenta fiind enorma intre terminale.

Desi iPhone 7 are o baterie de capacitate mai mica decat majoritatea terminalelor Android care l-au intrecut in ceea ce priveste rapiditatea cu care pot fi incarcate, acestea au baterii de capacitate mai mare. Apple inca refuza sa implementeze un sistem de incarcare rapida in iPhone, iar acest lucru ne obiliga sa ne pierdem foarte mult timp din viata asteptand ca terminalele sa se incarce.

This post was last modified on oct. 11, 2016, 10:27 AM 10:27

Disqus Comments Loading...