X

Candy Crush Saga este transformat intr-un show TV

Candy Crush Saga este unul dintre cele mai profitabile jocuri pentru smartphone si tablete lansate vreodata pe piata, iar el va fi transformat intr-un show TV. Cei de la CBS vor lansa un show TV in perioada urmatoare si el va fi concentrat pe gameplay-ul pe care il ofera jocul Candy Crush Saga pentru terminalele noastre mobile.

Show-ul TV va fi conceput in baza a doua echipe de concurenti care vor trebui sa concureze pe tablete joc interactive pentru a castiga premiile puse in joc. Toate aceste jocuri vor fi create in baza functionalitatii pe care o ofera jocul Candy Crush Saga pe iOS sau Android, insa detalii exacte nu se cunosc in momentul de fata.

Producatorii de la CBS intentioneaza sa ofere deasemenea premii banesti pentru participantii la acest show TV interactiv, dar desigur ca ele nu sunt deocamdata cunoscute. La producerea acestui show TV vor participa inclusiv dezvoltatorii jocului, compania King, dar si studioul de productie Lionsgate, deci emisiunea urmeaza sa fie una foarte interesanta.

Candy Crush Saga este transformat intr-un show TV

Candy Crush Saga este extrem de popular in SUA si multe alte zone de pe planeta, asa ca lansarea unui show TV pentru americani nu este chiar atat de bizara. Din moment ce un trust media precum CBS s-a hotarat sa transforme un joc intr-un show TV, este foarte clar ca exista oportunitati foarte mari de a obtine sume serioase de bani de pe urma sa.

“Suntem mari fai ani Candy Crush, exact precum multi alti americani, si stim cat de mult conteaza sa avansezi la urmatorul nivel al jocului. Suntem entuziasmati sa lucram cu Lionsgate si King pentru a adapta pentru TV una dintre cele mai populare si cunoscute francize de jocuri, facand-o disponibila pentru masa foarte mare de fani care se vor putea juca de acasa impreuna cu cei din studio.”

Candy Crush Saga va fi primul joc extrem de profitabil pe terminale mobile care ajunge pe televizoare, iar asta in conditiile in care televiziunile evita in general sa investeasca bani in asemenea proiecte.

This post was last modified on oct. 18, 2016, 6:14 PM 18:14

Disqus Comments Loading...