X

iPhone 7 jet black – marea problema a carcasei

Acum aproximativ o saptamana v-am spus ca iPhone 7 jet black, negru lucios, are o mare problema in sensul in care daca aplicati o folie pe carcasa, marcajele scrise pe ea dispar impreuna cu folia. Atunci v-am prezentat si clipul video de mai jos care confirma problema, iar acum vedem ca tot mai multe persoane o raporteaza in diverse medii online.

Unii utilizatori sustin ca simpla aplicare a unei asemenea folii si dezlipirea sa duce la imprimarea marcajelor carcasei pe folie, chiar daca aceasta este dezlipita imediat dupa lipire. In aceasta situatie, nu este necesar ca folia sa petreaca o perioada lunga de timp pe terminal, iar adezivul folosit pentru lipire pare sa preia pe el inclusiv marcajele carcasei.

Situatia este una cu care nu ne-am mai confruntat in trecut, indiferent ce fel de vopsea a folosit compania Apple pentru terminalele sale iPhone. Din pacate culoarea jet black, negru lucios, pare sa aiba marcajele facute  cu o vopsea de o calitate mai proasta, aceasta fiind, din cate se pare, usor de dezlipit impreuna cu o folie aplicata pe carcasa.

Cei de la Apple nu au recunoscut existenta problemei si desi marcajele devin mult mai grue de distins pe carcasa dupa dezlipirea unei folii aplicate, aceasta nu este o prblema de garantie. Compania Apple nu va recunoaste vreodata faptul ca vopseaua folosita pentru marcajele facute pe carcasa iPhone 7 jet black este de proasta calitate, dar asta nici nu va afecta functionalitatea terminalelor.

Acestea fiind spuse, ramane de vazut cata lume se va plange de aceasta problema si daca Apple va lua masuri pentru a o corecta in plin proces de productie.

This post was last modified on oct. 18, 2016, 8:28 PM 20:28

Disqus Comments Loading...