X

De ce nu apare update la iOS 10.1

Daca in urma lansarii iOS 10.1 va intrebati de ce nu va apare actualizarea in terminalele voastre, ei bine exista o explicatie foarte simpla. Versiunea finala a iOS 10.1 este exact versiunea beta/public beta 5 lansata saptamana trecuta de catre americani, deci nu are ce sa va apara in aplicatia Settings, Configurari, pentru instalare.

iOS 10.1 public are build-ul 14B72c, adica exact acelasi precum versiunile beta/public beta 5 disponibile de mai bine de o saptamana pentru noi. In aceasta idee, nu aveti ce sa instalati nou in terminalele voastre din moment ce voi aveti deja instalata versiunea finala, chiar daca ea are denumirea beta/public beta in dispozitive.

Din moment ce ambele versiuni au exact acelasi build, compania Apple nu a facut vreo modificare pentru software-ul oferit utilizatorilor din lumea intreaga, asa ca nu pierdeti nimi. Daca aveti un build beta/public beta 4 sau mai vechi si nu va apare actualizarea, atunci trebuie sa stergeti profilul public beta din terminalele voastre si sa reporniti dispozitivele.

This post was last modified on oct. 25, 2016, 9:28 AM 09:28

Disqus Comments Loading...