X

iOS 10.1 si autonomia bateriei pe iPhone si iPad

iOS 10.1 a fost lansat in mod public pentru utilizatorii din lumea intreaga la inceputul acestei saptamani, compania Apple oferind actualizarea dupa peste o luna de testare. Cei de la Apple au rezolvat multe probleme ale iOS 10 cu aceasta actualizare, iar una dintre cele mai importante imbunatatiri ale legatura cu autonomia bateriei.

Mai toata lumea este in mod placut multumita de autonomia bateriei in iOS 10.1, iar astam descoperit si eu inca de la primele zile dupa instalarea acestui build. Pot spune ca autonomia bateriei iPhone 7 Plus cu iOS 10.1 este de aproximativ 9 ore, compania Apple reusind sa adauge aproximativ jumatate de ora de utilizare pentru acest terminal.

30 de minute in plus la peste 8 ore de autonomie poate sa para un mizilic, insa ganditi-va ca aveti inca jumatate de ora de utilizare in iOS 10.1 fara a va incarta iPhone-ul. Pe alte modele de terminale iPhone lucrurile sunt relativ similare, iar cresterea variaza in functie de capacitatea bateriei fiecarui model folosit de catre voi in viata de zi cu zi.

iOS 10.1 si autonomia bateriei pe iPhone si iPad

Apple nu mentioneaza autonomia bateriei ca fiind una dintre imbunatatirile aduse iOS 10.1, insa ea exista si unii dintre voi probabil se bucura de o crestere deja. Compania Apple are obiceiul de a imbunatati autonomia bateriei in actualizarile lansate pentru iOS, iar in cazul iOS 10.1 lucrurile sunt cat se poate de similare din aceasta privinta.

Putina lume s-a plans de autonomia bateriei dupa instalarea diverselor versiuni ale iOS 10 care ne-au fost puse la dispozitie de catre compania Apple. In ciuda acestui lucru, cei din Cupertino au hotarat totusi sa o imbunatateasca in iOS 10.1, asa ca va veti bucura de mai mult timp de utilizare a iPhone, iPad si iPod Touch-urilor voastre.

Desi am vazut multe confirmari ale faptului ca autonomia bateriei a crescut in iOS 10.1, sunt curios care este experienta voastra.

This post was last modified on oct. 26, 2016, 12:13 PM 12:13

Disqus Comments Loading...