X

Aplicatia TV a fost lansata de catre Apple

Compania Apple a anuntat astazi lansarea aplicatiei TV pentru Apple TV 4, ea oferind o experienta TV unificata pentru a accesa tot felul de continut multimedia. De la filme la seriale sau show-uri TV, cei de la Apple ofera prin aplicatia TV recomandari personalizate pentru utilizatorii care folosesc acest produs din diverse tari.

Aplicatia TV a fost creata special pentru Apple TV 4, insa va fi disponibila inclusiv pe iPhone sau iPad, iar cu ajutorul sau putem avea un ghid personalizat pentru a descoperi continut. Cei de la Apple preiau continutul multimedia din diverse surse, astfel ca ne permit sa urmarim show-urile TV preferate direct de pe terminalele noastre.

Aplicatia TV preia continut din diverse surse, insa ne directioneaza spre aplicatia fiecarui serviciu in parte cand dorim sa urmarim continutul favorit. Apple a creat si un sistem unic de logare in toate aceste aplicatii, asa ca imediat dupa accesare suntem logat in ele, pentru a nu fi nevoiti sa o facem de fiecare data.

Practic, cu fiecare aplicatie pe care o instalam in terminalele noastre, suntem automat logati in ea folosind noul sistem single sign-on lansat de catre compania Apple. Desigur ca majoritatea acestor functii sunt disponibile in principal in afara Romaniei, asa ca nu avem de ce sa ne entuziasmam prea tare.

Noua aplicatie TV va fi lansata in luna decembrie de catre compania Apple, dar pentru inceput numai in SUA.

Apple TV 4 are nu mai putin de 8000 de aplicatii disponibile, dintre care 2000 sunt jocuri, iar la sfarsitul acestui an jocul Minecraft urmeaza sa fie deasemenea lansat pentru utilizatori. Separat, peste 1600 de aplicatii de la diversi creatori de continut video sunt disponibile, insa asta doar in tarile in care asemenea continut este disponibil.

This post was last modified on oct. 27, 2016, 8:26 PM 20:26

Disqus Comments Loading...