X

Adaptorul Lightning to USB-C pentru MacBook Pro si iPhone

Dimineata v-am spus ca nu puteti conecta iPhone la MacBook Pro direct deoarece Apple a eliminat toate porturile USB-A din noul laptop, implementand doar porturi Thunderbolt si USB-C. In aceasta idee, pentru a putea conecta un iPhone la noul MacBook Pro este necesar sa cumparati un cablu lightning to USB-C special care costa intre 29 de euro si 39 euro.

Acest cablu este obligatoriu in cazul in care aveti un iPhone sau o tableta iPad pe care doriti sa le conectati la MacBook Pro, compania Apple neavand unul inclus in pachetul produsului. Desigur ca Apple trebuia sa includa un asemenea cablu pentru a facilitatea conectarea celorlalte produse ale sale la MacBook Pro, dar nu a facut-o.

Decizia celor de la Apple de a nu include macar un adaptor USB-A to USB-C in cutia MacBook Pro este una extrem de ciudata si stupida in acelasi timp. A nu oferi suport pentru propriile produse este o dovada a faptului ca nu-ti prea pasa de experienta pe care o au clientii, desi Apple se lauda totdeauna ca acorda foarte mare atentie acestui aspect.

Puteti gasi noul adaptor pentru achizitie in aceasta pagina din Apple Store Europa.

This post was last modified on oct. 28, 2016, 4:51 PM 16:51

Disqus Comments Loading...