X

Galaxy S8 va avea camera duala, design nou si AI

Ieri compania Samsung a anuntat rezultatele financiare pentru T3 2016 impreuna cu o scadere substantiala a profitului in acest trimestru fiscal din cauza problemelor Galaxy Note 7. In ciuda acestor probleme financiare, cei de la Samsung sunt increzatori in faptul ca primele trimestre fiscale ale anului 2017 vor aduce o revenire din acest punct de vedere.

Siguranta celor de la Samsung cu privire la cresterea vanzarilor si implicit a profitului are la baza lansarea Galaxy S8 cu unele schimbari importante. Mai exact, vicepresedintele diviziei de comunicatii mobile a anuntat ca Galaxy S8 va avea un design nou, o noua camera, cel mai probabil duala, dar si inteligenta artificiala integrata.

Schimbarea de design pentru Galaxy S8 era de asteptat, avand in vedere ca lumea vrea mereu lucruri noi in segmentul smartphone, dar nimeni nu stie cat de mare va fi ea. Samsung ar putea alege sa vina cu ceva complet nou, sau sa modifice design-ul existent pentru a oferi o imbunatatire suficienta pentru a da senzatia unul produs nou.

Galaxy S8 va avea o noua camera, design nou si inteligenta artificiala

Referitor la camera, este greu de crezut ca Galaxy S8 va avea altceva decat o camera duala, avand in vedere ca iPhone 7 Plus are una, dar si alte smartphone-uri competitoare au. Specificatiile sale nu sunt deocamdata cunoscute, insa cu siguranta va fi mai buna decat cea folosita de catre compania Apple in propriile terminale iPhone.

“Intampinam unele dificultati financiare pana in primul trimestru fiscal al anului 2017, dar vom intoarce situatia cu lansarea noului Galaxy S8. Galaxy S8 va avea un design “smecher” si o camera imbunatatita, un nou sistem de inteligenta artificiala urmand a fi deasemenea disponibil.”

In final ramane inteligenta artificiala pe care Samsung o va oferi in Galaxy S8, iar ea va veni multumita achizitionarii companiei care a dezvoltat Viv. Acesta este un asistent personal dezvoltat de catre creatorii Siri, deci vorbim despre un software avansat care se va duela de la egal la egal cu Siri si Google Assistant.

Acestea fiind spuse, iata ca Samsung incearca sa mai atraga atentia asupra sa dezvaluind noutatile Galaxy S8.

This post was last modified on oct. 29, 2016, 8:19 AM 08:19

Disqus Comments Loading...