X

PinOut! este cea mai buna aplicatie a saptamanii

Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in AppStore in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino promovand un titlu grozav pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga.

PinOut! este cea mai buna aplicatie a saptamanii de catre compania Apple pentru promovare in AppStore pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch. In clipul video de mai jos puteti vedea functionalitatea jocului PinOut! prezentata si puteti vedea ce fel de experienta veti avea dupa ce veti instala titlul in terminalele voastre.

PinOut! a fost dezvoltat de catre creatorii jocului Smash Hit si vorbim despre un joc de tip pinball care ofera o experienta extrem de interesanta pentru utilizatori. Daca ati mai jucat jocuri de pinball pe iPhone, iPad si iPod Touch, atunci stiti la ce experienta sa va asteptati, dupa instalarea PinOut!, titlul fiind foarte interesant.

“Pinball reinvented by the award-winning developers of Smash Hit and Does not Commute! Race against time in a continuous journey through this mysterious canyon of pulsating lights and throbbing retro wave beats. The classic pinball mechanic remodeled into a breathtaking arcade experience.”

PinOut! este disponibila intr-o versiune standard care nu are reclame, dar si intr-o versiune premium care poate fi activata folosind in-app purchase-uri. Separat, aceasta versiune va permite inclusiv sa reluati jocul din anumite puncte din interiorul nivelelor, asa ca achizitia va va oferi o experienta si mai buna de utilizare.

“PinOut is playable at no cost and free from ads. An optional premium upgrade is available through a one-time in-app purchase that will enable the ability to continue from checkpoints.”

PinOut! este disponibil pentru descarcare din AppStore urmand acest link.

This post was last modified on oct. 30, 2016, 6:53 PM 18:53

Disqus Comments Loading...