X

WhatsApp iti permite sa transformi video in GIF

Aplicatia WhatsApp are incepand de astazi o noua functie extrem de interesanta pentru toti utilizatorii, ea permitand crearea de imagini animate de tip GIF din clipuri video. Cei de la WhatsApp au activat recent suportul pentru partajarea de imagini animate de tip GIF, insa acum ofera inclusiv posibilitatea de crea GIF-uri direct din clipuri video.

Partajarea de imagini animate de tip GIF poate fi facuta direct din libraria foto/video a iPhone, sau folosind sistemul intern de cautare disponibil in aplicatia WhatsApp. Dupa ce trimiteti o imagine de acest gen, prietenii vostri o vor vedea imediat si animata, direct in aplicatia WhatsApp, deci nu va trebui sa va mai faceti griji cu altceva in legatura cu ea.

Pentru a crea imagini animate de tip GIF din clipuri video folosind aplicatia WhatsApp va trebui sa utilizati un editor intern implementat de catre dezvoltatori. Iata ce trebuie sa faceti pentru a crea imagini GIF din clipuri video :

  1. In fereastra de chat, apasati butonul pentru partajarea de poze sau clipuri video.
  2. Selectati un clip video din libraria foto/video.
  3. Folositi sliderul din partea superioara a ecranului pentru a-i reduce dimensiunea pana cand vedeti un nou buton GIF afisat sub el.
  4. Acum alegeti exact sectiunea pe care doriti sa o transformati intr-o imagine animata.
  5. Acum apasati butonul de trimitere si imaginea va fi creata automat, apoi trimisa.

Totul este facut extrem de rapid de catre aplicatia WhatsApp, iar asa puteti partaja foarte rapid imagini animate interesante catre oricare dintre prietenii vostri. Aceasta noua functionalitate este oferita in cea mai recenta versiune a aplicatiei WhatsApp, deci asigurati-va ca o aveti instalata in terminalele iPhone inainte de a incerca pasii.

This post was last modified on nov. 4, 2016, 9:23 AM 09:23

Disqus Comments Loading...