X

iOS 10.2 beta 2 a fost lansat

iOS 10.2 beta 2 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile din lumea intreaga. Lansarea vine la doar o saptamana distanta de momentul in care prima versiune beta a iOS 10.2 a fost lansata oficial pentru dezvoltatori, versiunea public beta fiind mai apoi pusa la dispozitia utilizatorilor obisnuiti.

iOS 10.2 beta 2 este in momentul de fata disponibil doar pentru dezvoltatorii de aplicatii, iar cei care au prima versiune beta o pot instala si pe cea noua. In aceasta idee, sistemul Software Update, Actualizare Software

va permite s faceti aceasta instalare, insa nu si daca aveti versiunea public beta in terminalele voastre.

Deocamdata nu se stie ce a fost implementat de catre compania Apple in iOS 10.2 beta 2, cei din CUpertino evitand sa ofere o lista de schimbari impreuna cu build-ul. Exista sanse destul de mari ca aceasta sa fie oferita in orele urmatoare, insa pana atunci vorbim cel mai probabil despre bug fix-uri si nu despre eventuale functii noi oferite.

iOS 10.2 beta 2 a fost lansat

UPDATE: watchOS 3.1.1 si tvOS 10.1 au fost deasemenea lansate.

UPDATE 1: Iata ce noutati aduce iOS 10.2.

  • iOS 10.2 beta 2 are noua aplicatie TV anuntata de catre Apple acum mai bine de o saptamana sid esigur ca ea nu este disponibila in Romania.
  • Apasarea de 5 ori consecutiv a butonului Power apeleaza serviciile de urgenta.

This post was last modified on nov. 7, 2016, 8:37 PM 20:37

Disqus Comments Loading...