X

iOS 10.2 public beta 2 a fost lansat

iOS 10.2 public beta 2 a fost lansat pentru iPhone si iPad cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple pentru utilizatorii obisnuiti de iDevice-uri. Vorbim despre o lansare facuta la doar o saptamana dupa ce prima versiune publica beta a fost lansata de catre cei din Cupertino pentru toata lumea, ea fiind primita cu foarte multe aprecieri.

Ieri Apple a lansat iOS 10.2 beta 2 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, iar printre marile schimbari se numara functia de apelare a serviciilor de urgenta si noua aplicatie TV. Separat de acestea, compania Apple nu pare sa fi facut alte schimbari importante pentru cei care folosesc versiunile beta ale sistemului de operare iOS 10.2.

Puteti instala iOS 10.2 public beta 2 in momentul de fata prin intermediul sistemului Actualizare Software, Software Update, disponibil in iOS. Pentru a face acest lucru navigati catre Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si urmati instructiunile afisate pe ecran.

iOS 10.2 public beta 2 a fost lansat

Apple nu a lansat deocamdata o lista de schimbari pentru iOS 10.2 public beta 2, insa nu vorbim despre altceva nou fata de ceea ce este disponibil inca de aseara.

This post was last modified on nov. 8, 2016, 8:07 PM 20:07

Disqus Comments Loading...