X

Aplicatia Apple Support este disponibila in mai multe tari

Zilele trecute v-am vorbit despre aplicatia Apple Support pe care compania Apple a lansat-o pentru utilizatorii care au nevoie de ajutor pentru a rezolva diverse probleme ale produselor cumparate. Aplicatia a fost initial lansata doar in Olanda de catre compania Apple, insa ea este acum disponibila inclusiv in alte tari, in care exista Apple Store.

Lansarea din Olanda a fost doar un prim pas pentru cei de la Apple, ei oferind acum aplicatia inclusiv in alte tari in care exista Apple Store fizic deschis pentru clienti. Apple a lansat aplicatia pentru a usura interactiunea clientilor cu Apple Store si a reduce numarul de vizite sau apeluri catre angajatii care ofera ajutor.

Aplicatia Apple Support este o copie destul de fidela pentru website-ul care poate fi folosit inclusiv paralel de aplicatie pentru a descrie problemele la Apple in vederea obtinerii de ajutor. Prin aplicatie utilizatorii au acces mai rapid la toate acele functii, insa asta direct de pe iDevice-uri, fara a mai folosi Safari pentru asta.

Aplicatia Apple Support este disponibila numai in tarile in care compania Apple are un Apple Store deschis, deci in Romania nu o veri gasi pana in momentul in care va fi deschis un magazin fizic.

Disqus Comments Loading...