X

iPhone 7 – problemele cu stocurile au disparut

iPhone 7 incepe sa fie promovat si pe canalele de televiziune din Romania, ieri cei de la Orange difuzand reclama de mai jos pentru a promova noul smartphone Apple. Reclama a fost difuzata exact precum o vedeti in clipul video de mai jos, diferenta stand in faptul ca la final a fost prezentat logo-ul Orange inaintea celui al companiei Apple.

Din moment ce Orange incepe sa promoveze iPhone 7 la televizor, este clar ca stocurile pentru noul smartphone Apple sunt indestulatoare in Romania. Au trecut aproape 2 luni din momentul lansarii iPhone 7 si iPhone 7 Plus in tara noastra, iar cei de la Orange au abia acum stocuri suficiente pentru a acoperi cererea pentru unul dintre noile smartphone-uri.

Da, iPhone 7 Plus este extrem de greu de gasit in continuare in Romania, foarte putine modele fiind vandute in magazine, insa iPhone 7 poate fi cumparat de cam oriunde. In aceasta idee, a inceput sa fie promovat smartphone-ul la TV, asa ca problemele cu stocurile au disparut, Orange promovand inclusiv programul Top Upgrade

.

iPhone 7 – problemele cu stocurile au disparut in Romania

In general, operatorii de telefonie mobila si magazinele online din Romania nu incep sa promoveze serios un nou iPhone al Apple imediat dupa lansare. Motivul are la baza stocurile extrem de reduse pentru terminale, asa ca din moment ce vedem reclamele la TV, este foarte clar ca aceste probleme au fost rezolvate cu ajutorul Apple.

In aceasta idee, veti gasi iPhone 7 cam oriunde caitati si cam la acelasi pret peste tot, deci puteti cumpara acest smartphone fara probeme. In cazul iPhone 7 Plus lucrurile sunt diferite si nu veti gasi dispozitivul decat cu o comanda plasata in prealabil la un magazin, sau operator de telefonie mobila, asa ca nu va asteptati la altceva.

Nici in perioada Black Friday 2016 lucrurile nu vor fi diferite, asa ca, din pacate, iPhone 7 Plus va fi foarte greu de gasit la sfarsitul saptamanii.

This post was last modified on nov. 16, 2016, 12:55 PM 12:55

Disqus Comments Loading...